Distribuitor și integrator de echipamente electrice și automatizare

Logo Panou Comanda

Asistență tehnică

0770.903.945 | tehnic@panoucomanda.ro

Vânzări | Comenzi | Proiecte | Oferte

0775.122.660 | vanzari@panoucomanda.ro

Cablare structurată

Integrăm sistemul de cablare structurată în casele inteligente

Facem posibilă tranziția către o casă inteligentă, oferind servicii de cablare structurată, rețelistică de calitate și IOT (Internet of Things)

Servicii de cablare structurată și rețelistică locală transformă locuințele obișnuite în adevărate ecosisteme inteligente, adaptate nevoilor fiecărui utilizator.

Pentru o casă inteligentă eficientă, este important să ai o conexiune de internet de bandă largă, cu o viteză adecvată pentru nevoile tale, aceasta îți va permite să controlezi dispozitivele, să primești actualizări de stare în timp real și să te bucuri de servicii online, cum ar fi streaming video sau control vocal.

Scapă de stresul cablurilor

O rețea bine organizată și eficientă în casa ta nu este doar un lux, ci o necesitate, înțelegem provocările și stresul pe care le aduce aranjarea cablurilor și configurarea rețelei, motiv pentru care îți oferim servicii profesionale care transformă acest proces într-o experiență lipsită de griji.

Serviciile noastre

Organizare cabluri

Aranjare profesională ne asigurăm că fiecare cablu este aranjat corespunzător și eficient, eliminând dezordinea și creând un spațiu mai ordonat și estetic.

Implementare rețea stabilă și fiabilă

Oferim soluții de cablare structurată pentru o rețea stabilă și de înaltă performanță, ideală pentru streaming, jocuri și muncă de acasă, îți asigurăm o rețea care răspunde nevoilor tale, fără întreruperi sau probleme de viteză.

Soluții pentru o depanare ușoară

Organizăm cablurilor  și oferim documentație asfel încât să facilităm identificarea rapidă a problemelor.

Montaj dispozitive în panou multimedia

Montăm și configurăm toate dispozitivele rețelei într-un panou multimedia bine ventilat și estetic, panoul multimedia protejează echipamentele și contribuie la un design interior modern.

Proiectare și implementare rețea locală

Proiectăm și implementăm rețele locale adaptate specificului și nevoilor fiecărei locuințe, creăm o infrastructură de rețea care susține eficient toate dispozitivele și serviciile tale.

Gestionare și monitorizare 

Oferim soluții pentru gestionarea și monitorizarea rețelei, asigurându-ne că totul funcționează la parametri optimi, vei avea acces la informații detaliate despre starea și performanța rețelei tale.

Securizare rețea

Implementăm soluții de securitate pentru a proteja rețeaua și dispozitivele conectate de amenințări externe, deasemenea asigurăm integritatea datelor și protejăm confidențialitatea informațiilor tale.

Proiectare și implementare rețea Smart Home

Integrăm tehnologia smart home în rețeaua ta, oferindu-ți controlul complet asupra locuinței, creăm scenarii personalizate pentru iluminat, climatizare, securitate și multe altele.

Suport tehnic rapid

Oferim suport tehnic rapid pentru orice problemă sau întrebare legată de rețeaua ta, suntem disponibili pentru a te ajuta să menții rețeaua în condiții optime.

Tabloul multimedia reprezintă soluția modernă pentru centralizarea și organizarea rețelei de cabluri într-un mod eficient și estetic, acesta nu este doar un element funcțional, ci și unul care aduce un plus de valoare designului interior al casei.

Proiectat pentru a adăposti și organiza echipamentele de rețea, cum ar fi routere, switch-uri, panouri de patch-uri și alte dispozitive de conectivitate, este conceput pentru a facilita accesul la cabluri și echipamente, oferind în același timp protecție și o estetică îmbunătățită.

Așadar alegerea unui sistem de cablare structurată și a unei rețele locale bine proiectate este esențială pentru succesul oricărui proiect de casă inteligentă. 

Tablou multimedia, soluția modernă pentru managementul eficient al rețelei
Tablou multimedia complet echipat, care include o carcasă adaptabilă, o priză triplă cu funcționalitate rotativă pentru economisirea spațiului și suport pentru multiple module KeyStone.
Dacă ești interesat să integrezi un sistem de cablare structurată în locuința ta, te invităm să ne contactezi pentru a discuta detaliile. Accesează pagina noastră de contact pentru a lua legătura și a începe transformarea casei tale într-un spațiu tehnologic avansat și eficient.

Dacă ești în căutarea unei soluții personalizate pentru nevoile tale, nu ezita: echipa noastră de experți este pregătită să te ajute!

Shopping Cart
Scroll to Top
Formular Contact Rapid