Asistență tehnică

0770.903.945 | tehnic@panoucomanda.ro

Vânzări | Comenzi | Proiecte | Oferte

0775.122.660 | vanzari@panoucomanda.ro

Kit Tablou de Comandă 
Kit pentru:

Tablou de Comandă Motoare Monofazate/Trifazate;
Tablou de Comandă Ventilatoare Monofazate/Trifazate;
Tablou de Comandă Diverse;
Tablou de Comandă Pompe Monofazate/Trifazate;

Componentele cheie ale acestui kit sunt:
mai mult ...
 1. Carcasă Ventilată: Fabricată din metal sau plastic durabil, aceasta garantează protecția și durabilitatea sistemului tău. Întrerupător: Acesta îți permite să controlezi alimentarea cu energie către sistemul tău HVAC sau de încălzire.
 2. Comutator Principal cu Interblocare: Acesta este un instrument util care îți permite să schimbi modul în care sistemul tău funcționează sau să comuți între diferitele funcții ale acestuia.
 3. Disjunctor Magneto-Termic: Acesta protejează sistemul tău împotriva supraîncărcărilor și a scurtcircuitelor, asigurându-se că funcționează în condiții de siguranță.
 4. Protecție Suplimentară: Aceasta oferă un nivel suplimentar de securitate pentru sistemul tău, ajutând la prevenirea oricăror probleme.
 5. Lămpi de Semnalizare: Acestea îți permit să monitorizezi cu ușurință starea și funcționarea sistemului tău.
 6. Conectori/Terminale: Aceștia îți permit să conectezi și să deconectezi cu ușurință diferitele componente ale sistemului tău.
 7. Butoane: Fiecare kit include butoane pentru comenzi de Start/Stop și Oprire de Urgență, astfel încât să poți controla cu ușurință sistemul tău.
Kitul Tablou de Comandă oferă o serie de avantaje, inclusiv:
 • Control: Kitul tău de Tablou de Comandă îți permite să controlezi cu ușurință sistemul de ventilare și de încălzire. Poți seta temperatura dorită, poți activa sau dezactiva ventilatoarele și poți monitoriza starea sistemului.
 • Siguranță: Kitul tău de Tablou de Comandă este proiectat pentru a fi sigur. Disjonctorul magneto-termic protejează sistemul împotriva supraîncărcărilor și a scurtcircuitelor, iar protecția suplimentară oferă un nivel suplimentar de securitate.
 • Monitorizare: Kitul tău de Tablou de Comandă îți permite să monitorizezi cu ușurință starea sistemului de ventilare și de încălzire. Poți vedea temperatura curentă, poți verifica starea ventilatoarelor și poți identifica orice probleme potențiale.
 • Durata de viață prelungită: Kitul tău de Tablou de Comandă poate ajuta la prelungirea duratei de viață a sistemului de ventilare și de încălzire. Prin controlarea și monitorizarea sistemului, poți preveni supraîncărcările și scurtcircuitele, care pot deteriora sistemul.
 • Consum redus: Kitul tău de Tablou de Comandă poate ajuta la reducerea consumului de energie. Prin controlarea și monitorizarea sistemului, poți preveni utilizarea ineficientă a energiei.
Aplicații

Kitul tău de Tablou de Comandă poate fi folosit pentru o varietate de aplicații, inclusiv:

 • Protecția ventilatoarelor
 • Protecția grupurilor de pompare
 • Protecția pompelor de putere mare
 • Protecția motoarelor monofazate/trifazate
 • Protecția diverselor aplicații industriale și casnice

Tablou de comandă este folosit în mod frecvent pentru sisteme HVAC  precum și pentru instalații termice pentru pompe de circulație, acesta îți permite să controlezi, protejezi și să monitorizezi sistemul tău cu ușurință și eficiență. Datorită flexibilității și eficienței sale, kitul poate fi adaptat pentru a răspunde cerințelor variate ale diferitelor tipuri de medii, fie că vorbim despre locuințe particulare sau spații comerciale de nivel mediu. Acest produs se distinge prin versatilitatea și durabilitatea sa, făcându-l alegerea ideală pentru o gamă largă de aplicații. Indiferent dacă ai nevoie de un sistem de comandă pentru o instalație HVAC într-un bloc de apartamente sau pentru un sistem de încălzire într-o clădire comercială, kitul nostru de Tablou de Comandă poate fi configurat pentru a răspunde exact nevoilor tale.

Shopping Cart
Scroll to Top

Contact Rapid