Asistență tehnică

0770.903.945 | tehnic@panoucomanda.ro

Vânzări | Comenzi | Proiecte | Oferte

0775.122.660 | vanzari@panoucomanda.ro

Automatizare incalzire Smart Home

Automatizare încălzire – Smart Home

Oferim servicii de montaj și configurare echipamente automatizare cu prioritate în Bucuresți și Ilfov  iar în alte zone cu programare prealabilă, pentru mai multe detalii accesați
Montaj și Configurare Standard Sistem SMART HOME

Sistemele de automatizare Smart Home sunt sisteme care pot controla automat diferite dispozitive din casă, cum ar fi luminile, termostatul, sistemul de securitate și altele. Aceste sisteme pot fi controlate de la distanță, prin intermediul unui smartphone sau tableta, sau chiar prin voce.

Funcțiile automatizării Smart Home

mai mult ...

Sistemele de automatizare Smart Home pot oferi o varietate de funcții, inclusiv:

  1. Controlul luminilor: sistemele de automatizare Smart Home pot fi folosite pentru a controla luminile din casă, atât individual, cât și în grupuri. De exemplu, poți seta sistemul să stingă toate luminile când pleci de acasă sau să le aprindă când ajungi acasă.
  2. Controlul termostatului: sistemele de automatizare Smart Home pot fi folosite pentru a controla termostatul din casă, astfel încât să poți economisi energie. De exemplu, poți seta sistemul să reducă temperatura când nu ești acasă sau să o mărească când te întorci.
  3. Controlul sistemului de securitate: sistemele de automatizare Smart Home pot fi folosite pentru a controla sistemul de securitate din casă, astfel încât să poți fi mai în siguranță. De exemplu, poți seta sistemul să trimită o notificare pe telefonul tău dacă cineva încearcă să intre în casă.
  4. Controlul altor dispozitive: sistemele de automatizare Smart Home pot fi folosite pentru a controla o varietate de alte dispozitive din casă, cum ar fi ușile de garaj, prizele inteligente și sistemele de irigare.

Avantajele automatizării Smart Home

mai mult ...

Există o serie de avantaje ale utilizării sistemelor de automatizare Smart Home, inclusiv:

  1. Confort: sistemele de automatizare  pot face viața mai confortabilă, deoarece pot controla automat diferite dispozitive din casă, astfel încât utilizatorii să nu mai fie nevoiți să facă asta manual.
  2. Siguranță: aceste sisteme de automatizare pot face casa mai sigură, deoarece pot controla automat sistemul de securitate și pot trimite notificări proprietarilor în cazul unor evenimente neașteptate.
  3. Eficiența energetică: sistemele de automatizare pot ajuta la reducerea consumului de energie, deoarece pot controla automat dispozitivele care sunt folosite cel mai puțin.
  4. Eficienta timpului: sistemele de automatizare pot ajuta la economisirea timpului, deoarece pot controla automat dispozitivele din casă, astfel încât utilizatorii să nu mai fie nevoiți să facă asta manual.

Casa Smart

mai mult ...

Casa smart este o casă care este echipată cu tehnologii care permit controlul automat al diferitelor dispozitive și sisteme din casă.

Sistemele de automatizare Smart Home sunt o parte importantă a unei case smart, sunt o modalitate excelentă de a face viața mai confortabilă, mai sigură și mai eficientă din punct de vedere energetic.

Dacă ești interesat să instalați un sistem de automatizare Smart Home, există o varietate de sisteme disponibile pe piață, astfel încât puteți alege un sistem care să se potrivească nevoilor și bugetului tău.

Contactează-ne pentru a discuta despre proiectul tău.
Shopping Cart
Scroll to Top

Contact Rapid