Distribuitor și integrator de echipamente electrice și automatizare

Logo Panou Comanda

Asistență tehnică

0770.903.945 | tehnic@panoucomanda.ro

Vânzări | Comenzi | Proiecte | Oferte

0775.122.660 | vanzari@panoucomanda.ro

Automatizare Salus

Suntem mândri să îți prezentăm faptul că suntem un distribuitor automatizare SALUS Controls, lider global în furnizarea de soluții inovatoare pentru o casa inteligentă.

Automatizare Salus soluție Smart Home

Îți oferim întreaga gamă de produse Salus și servicii montaj pentru automatizarea locuinței, transformăm locuința într-un spațiu inteligent, care îți va aduce confort, siguranță și eficiență energetică.

Comercializăm și integrăm aceste sisteme complexe în clădiri cu destinație rezidentială (garsoniere, apartamente, case) sau comercială (birouri, spații comerciale).

Angajamentul nostru este de a aduce control, confort, siguranță și eficiența energetică la îndemâna ta.

Produsele de automatizare SALUS Controls îți permit să îți optimizezi consumul de energie și să îmbunătățești calitatea vieții în spațiul tău, indiferent dacă este vorba de o locuință privată sau de un spațiu comercial.

Explorează oferta noastră de produse SALUS Controls și descoperă cum te putem ajuta să faci pasul către un viitor mai verde, mai sigur și mai confortabil.

Catalog produse SALUS 2023descarcă catalog automatizare Salus

Cauți o soluție de automatizare încălzire?

Dacă ești interesat să instalezi un sistem de automatizare încălzire, există o varietate de sisteme disponibile pe piață, astfel încât poți alege un sistem care să se potrivească nevoilor și bugetului tău, ne poți contacta pentru a discuta despre proiectul tău, pentru a alege soluția potrivită în funcție de bugetul tău și nevoile tale.
Oferim servicii de montaj și configurare echipamente automatizare încălzire cu prioritate în Bucuresți și Ilfov  iar în alte zone cu programare prealabilă.

Pentru mai multe detalii contactează-ne la telefon 0770.903.945 sau 0775.122.660
Societate autorizată în automatizare încălzire.

    Soluții tehnice și instalare, livrare echipamente

    consultanță | proiectare | instalare | întreținere sistem automatizare

    Shopping Cart
    Scroll to Top
    Formular Contact Rapid