Distribuitor și integrator de echipamente electrice și automatizare

Logo Panou Comanda

Asistență tehnică

0770.903.945 | tehnic@panoucomanda.ro

Vânzări | Comenzi | Proiecte | Oferte

0775.122.660 | vanzari@panoucomanda.ro

Despre Noi

Suntem o mică companie specializată în furnizarea și instalarea diverselor echipamente pentru optimizarea mediului înconjurător, având o orientare fermă către dezvoltare continuă și inovație, și acordăm o atenție deosebită schimbărilor și evoluției tehnologiei.

Ne ghidăm după principiul de a găsi echilibrul perfect între latura umană și tehnologie, creând soluții care să îmbunătățească calitatea vieții și să ofere confort și eficiență. Ne angajăm să menținem un nivel înalt de adaptabilitate la evoluțiile tehnologice și să integram aceste inovații în beneficiul clienților noștri.

Prin pasiunea noastră pentru progres și angajamentul față de clienți, aspirăm să aducem contribuții semnificative în domeniul nostru și să devenim un partener de încredere pentru toți cei interesați de inovație și performanță. Cu pasiune și dedicare, ne adresăm atât clădirilor rezidențiale, cât și celor comerciale și industriale, oferind soluții complete de la consultanță și selecția echipamentelor potrivite, până la instalare și mentenanță.

Serviciile noastre includ:

  • Comercializam echipamente din domeniu automatizarii industriale și le integram in sistemele de ventilație, climatizare și instalații de pompare.
  • Automatizam case inteligente, punând la dispoziție echipamente și soluții pentru o casă conectată și eficientă energetic.
  • Comercializam și instalam echipamentelor IT&C pentru rețelele locale de calculatoare, asigurând conectivitatea perfectă a dispozitivelor și sistemelor.
  • Oferim servicii de management pentru proiectele de automatizări, asigurând o coordonare eficientă și reușita fiecărui proiect.

Vă stam la dispoziție cu consultanță, proiectare, execuție și suport pe toate etapele proiectelor de automatizare.

Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți cele mai bune soluții pentru nevoile dvs., garantând performanță și confort optim, așteptăm să colaborăm și să-ți oferim servicii de cea mai înaltă calitate.

Ce ne Diferențiază?

  • Branduri de Top: Lucrăm exclusiv cu branduri renumite și de încredere, garantând astfel calitatea și fiabilitatea produselor noastre.

  • Automatizare Avansată cu AI: Integrăm asistența bazată pe Inteligență Artificială pentru a oferi soluții de vârf în domeniul automatizării. Aceasta permite ca sistemul tău să învețe din rutinile tale zilnice, să anticipeze nevoile și să optimizeze consumul de energie și confortul în funcție de preferințele tale.

  • Soluții Complete: Nu suntem doar furnizori, suntem partenerii tăi în realizarea unei instalații durabile, cu un consum redus de energie și cu posibilități avansate de monitorizare și control. Scopul nostru este să îți oferim pacea minții și confortul prin soluții integrate.

Servicii de Instalare și Asistență

  • Analiză Preliminară: Înainte de orice montaj, demarăm cu o analiză meticuloasă a proiectului tău, asigurându-ne că abordăm fiecare aspect pentru o instalare impecabilă.
  • Serviciul de Instalare: Ne mândrim cu echipa noastră de specialiști care garantează o instalare de excepție. Fiecare componentă este montată cu precizie, eficiență și în deplină conformitate cu standardele industriei.
  • Oferte Personalizate: Înțelegem că fiecare proiect este unic. Pentru proiectele de anvergură, suntem pregătiți să îți prezentăm o ofertă financiară adaptată nevoilor tale.

Acoperim

Desfășurăm majoritatea activităților noastre în București și Ilfov. Totuși, devotamentul și pasiunea noastră pentru excelență nu se limitează la aceste zone. Dacă proiectul tău ne cheamă, suntem gata și dornici să venim oriunde în România pentru a răspunde așteptărilor tale.

Integrare soluții inovatoare si inteligente in case moderne

Dacă ești în căutarea unei soluții personalizate pentru nevoile tale, nu ezita: echipa noastră de experți este pregătită să te ajute!

Shopping Cart
Scroll to Top
Formular Contact Rapid