Distribuitor și integrator de echipamente electrice și automatizare

Logo Panou Comanda

Asistență tehnică

0770.903.945 | tehnic@panoucomanda.ro

Vânzări | Comenzi | Proiecte | Oferte

0775.122.660 | vanzari@panoucomanda.ro

Servicii proiectare Casă Inteligentă

suntem echipa care te ajuta să-ți upgradezi casa

asigurăm echipamente, montaj și configurare casă inteligentă

Visezi la o casă inteligentă, dar nu știi de unde să începi? Noi suntem soluția!

Suntem aici pentru a te ghida în procesul de proiectare casă inteligentă,în alegerea sistemului de casă inteligentă perfect adaptat nevoilor tale, bugetului și stilului tău de viață. Îți oferim servicii de consultare pentru a identifica sistemul de casă inteligentă care se potrivește cel mai bine cerințelor tale

După alegerea sistemului, ne vom ocupa de achiziția echipamentelor, instalarea și automatizarea acestora, vei primi toate echipamentele necesare direct la tine acasă. Ne asigurăm că totul funcționează perfect, pentru a te bucura de beneficiile unui sistem Smart Home.

Alegând serviciile noastre, beneficiezi de un pachet complet , de la consultanță, proiectare, instalare, configurare, până la testare.

Dar colaborarea noastră nu se oprește aici, îți oferim suport tehnic pe o perioadă nedeterminată, pentru a ne asigura că experiența ta cu sistemul Smart Home este întotdeauna la nivelul așteptărilor.

Ce trebuie să știi înainte de a alege sistemul pentru o casă inteligentă

Există mai multe situații în care transformarea unei locuințe obișnuite într-o casă inteligentă poate fi o provocare care aduce numeroase beneficii, precum eficiența energetică, confortul și securitatea.

Pentru persoanele care renovează o casă / apartament sau garsonieră sau construiesc o casă nouă și își doresc să optimizeze consumul, să și securizeze casa și crească confortul unei case sau clădiri, noi sau vechi, trecerea la un sistem inteligent de monitorizare și control a locuinței este o alegere excelentă.

Utilizează tehnologia pentru a controla automat sistemele și dispozitivele din casă, apartament sau spații comerciale

Dacă te afli în desfășurare unui asfel de proiect, indiferent de proiectul tău, pentru a-ți oferi o ofertă adecvată și precisă, avem nevoie de următoarele:

  1. Planurile locuinței în format DWG sau PDF
  2. Numărul tău de telefon
  3. Stadiul actual al proiectului, denumirea și locația acestuia
  4. Modele de scenarii dorite

Furnizând aceste informații ne vei ajuta să înțelegem specificul locuinței tale și să identificăm echipamentele necesare pentru transformarea ei într-o casă inteligentă.

Nu ne vom ocupa doar de proiectarea sistemului, te vom ghida în crearea scenariilor de automatizare care să-ti transforme complet experiența ta în locuință, împreună vom identifica nevoile tale specifice și vom crea scenarii inteligente care să îți faciliteze viața de zi cu zi.

Fie că vrei să simplifici gestionarea iluminatului, să optimizezi climatizarea sau să asiguri securitatea maximă a casei, te vom ajuta să profiți la maxim de avantajele unei case inteligente, scenariile noastre vor fi personalizate în funcție de preferințele tale și vor aduce un nivel de confort și eficiență pe care ți-l dorești.

Oferta va include toate detaliile esențiale inclusiv recomandări personalizate pentru scenarii de automatizare care să răspundă nevoilor tale, termene de livrare și condițiile de plată a echipamentelor și valabilitatea ofertei.

Vom analiza cu atenție cererea ta și îți vom furniza un răspuns fie imediat, fie în termen de 48 – 72 de ore, în funcție de complexitatea solicitării.

Dacă ai întrebări sau ai nevoie de asistență pe parcursul procesului, nu ezita să ne contactezi prin e-mail sau telefon.

Proiectare Casa Inteligenta, solutii complete Smart Home Casa viitorului

Descoperă gama noastră de produse pentru o casă inteligentă

Shopping Cart
Scroll to Top
Formular Contact Rapid