Asistență tehnică

0770.903.945 | tehnic@panoucomanda.ro

Vânzări | Comenzi | Proiecte | Oferte

0775.122.660 | vanzari@panoucomanda.ro

Solutii automatizare

Oferim soluții tehnice complete la nivel de proiect pentru integrarea sistemelor de automatizare în mediul industrial sau comercial.

Ne ocupăm de livrarea echipamentele necesare și de manoperă, asigurând astfel o implementare eficientă și funcțională a sistemului de automatizare.

Pentru a optimiza colaborarea noastră și a vă oferi o ofertă personalizată și precisă, vă sfătuim să luați în considerare următoarele aspecte:

Dacă sunteți în plină desfășurare a unui proiect și doriți o estimare a costurilor pentru echipamentele necesare, cu sau fără serviciul de montaj, vă rugăm să ne transmiteți documentația relevantă la adresa de e-mail indicată pe site-ul nostru.

Vă apreciem dacă puteți furniza documentele în format DWG sau PDF, împreună cu lista de cantități și fișele tehnice ale echipamentelor dorite.

În cererea de ofertă, vă rugăm să includeți următoarele informații:

  • Numărul de telefon
  • Datele de identificare ale firmei
  • Stadiul actual al proiectului, denumirea și locația acestuia

Vom analiza cu atenție cererea dumneavoastră și vă vom furniza un răspuns fie imediat, fie în termen de 24-48 de ore, în funcție de complexitatea solicitării. Dacă este necesară o consultare tehnică, vă încurajăm să o solicitați explicit.

În ofertele noastre, veți găsi toate detaliile esențiale, inclusiv termenul de livrare, condițiile de plată și disponibilitatea în stoc a echipamentelor.

Oferim estimări de preț pentru proiectele dumneavoastră, indiferent dacă acestea se află în stadiul de ofertare sau achiziție.

Valabilitatea ofertei poate varia în funcție de specificitatea echipamentelor solicitate, așa că vă rugăm să verificați acest detaliu cu grijă. Dacă aveți întrebări sau dacă aveți nevoie de asistență pe parcursul procesului, nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau telefon.

Dacă ești în căutarea unei soluții personalizate pentru nevoile tale, nu ezita: echipa noastră de experți este pregătită să te ajute!

Shopping Cart
Scroll to Top

Contact Rapid