Asistență tehnică

0770.903.945 | tehnic@panoucomanda.ro

Vânzări | Comenzi | Proiecte | Oferte

0775.122.660 | vanzari@panoucomanda.ro

Automatizare SMART HOME

servicii de proiectare, montaj și configurare SMART HOME | Automatizare hardware și software | Compatibilite asistenți virtuali.

Ecosisteme SMART HOME

În era digitală de astăzi, casele noastre se transformă rapid în spații conectate și inteligente datorită soluțiilor și ecosistemelor Smart Home, acestea permit automatizarea și controlul la distanță al multor funcții din casă, îmbunătățind confortul, eficiența și securitatea.

Standardul Matter

Se referă la un standard deschis și unitar pentru case inteligente, care își propune să faciliteze interoperabilitatea dintre diferite dispozitive și platforme. Prin Matter, industria își propune să ofere o abordare mai unificată și mai sigură a Smart Home.

Asistenții Smart Home

Apple Home (HomeKit)

Dezvoltat de Apple, permite controlul și integrarea dispozitivelor inteligente, oferind un nivel înalt de securitate și integrare

Alexa (Amazon Echo)

Un asistent vocal dezvoltat de Amazon, Alexa poate controla diverse dispozitive și servicii, fiind în centrul ecosistemului Amazon Smart Home

Google Home

Asistentul vocal de la Google care controlează și interacționează cu dispozitivele inteligente. Integrarea cu serviciile Google adaugă valoare ecosistemului

Tuya

Tuya este o platformă și un brand cunoscut în domeniul soluțiilor pentru case inteligente, permite să controlezi o varietate de dispozitive inteligente de la diverși producători

Componentele sistemului SMART HOME

sisteme de control și programare a luminilor.

controlul luminilor și aparatelor de la distanță

dispozitive pentru controlul și monitorizarea aparatelor electrice

echipamente de monitorizare și alarmare, inclusiv camere și senzori

dispozitive de control la distanță pentru diverse echipamente

echipamente de divertisment controlate digital

control și programare a sistemelor de încălzire

monitorizarea inundațiilor, temperaturii și calității aerului

sisteme pentru controlul și programarea jaluzelelor sau rulourilor

control și monitorizare a încălzirii, ventilației și aerului condiționat

îngrijirea inteligentă și supravegherea animalelor de companie

roboți inteligenți pentru curățenie fără efort uman

Infomații montaj și instalare
Discount în funcție de volum: Oferim discounturi la valoarea montajului în funcție de volumul lucrării.
 • Confirmarea Deplasării: Imediat după plasarea comenzii, vei fi contactat pentru a confirma deplasarea echipei noastre.

 • Dreptul de Refuz: În cazul în care există suspiciuni, situații neclare sau lipsa unor informații precise, ne rezervăm dreptul de a refuza deplasarea.

 • Programarea Deplasării: Programarea deplasării se va realiza în funcție de disponibilitatea echipei noastre de montaj.

 • Taxa Suplimentară: Pentru deplasările în județul Ilfov care sunt la o distanță mai mare de 40 km, se va percepe o taxă suplimentară.

 • Achitarea Produselor: Este necesar să achiți produsele în avans pentru a beneficia de serviciul de montaj.

 • Facturare Separată: Serviciile de montaj vor fi facturate separat de produsele achiziționate.

 • Echipamente cu Control la Distanță: În cazul echipamentelor cu control de la distanță prin Internet, proprietarul trebuie să-și asume funcționarea corectă a acestuia.

 • Optiuni de Montaj Suplimentare: Alegerea unor opțiuni de montaj care nu se regăsesc incluse în montajul standard trebuie anunțate la momentul programării pentru ca echipa tehnică să fie pregătită cu toate materialele necesare.

 • Ora de Programare: Ora stabilită pentru programare este orientativă. Deși echipa va ajunge de cele mai multe ori la ora programată, pot apărea întârzieri cauzate de dificultăți la lucrările anterioare sau trafic. Dacă echipa va ajunge mai devreme, va aștepta până la ora programată, dacă situația o impune.

 • Costuri Suplimentare: La momentul sosirii echipei tehnice, înainte de demararea lucrărilor, șeful de echipa va prezenta eventualele costuri suplimentare. Beneficiarul va trebui să le accepte pentru ca instalarea să aibă loc.

 • Decizia Șefului de Echipă: Șeful echipei care realizează instalarea este singura persoană care decide dacă instalarea unităților la locul ales de beneficiar se poate realiza în condiții de siguranță.

 • Condiții Tehnice de Exploatare: Instalarea unor echipamente, alese de către beneficiar fără a respecta condițiile tehnice de exploatare și specificațiile producătorilor, nu reprezintă sub nicio formă garantarea eficienței și funcționalității acelor echipamente în împrejurările respective.

Garanție Montaj:

 • Durata Garanției: Garanția pentru montaj este de 1 (un) an.

 • Certificatul de Garanție: Pentru orice solicitare de intervenție în perioada garanției produsului este nevoie să prezinti echipei tehnice certificatul de garanție al produsului. În situația în care nu există în locație certificatul de garanție, intervenția se va reprograma ori serviciile vor fi prestate contra cost.

 • Reparații în Garanție: Reparațiile în perioada garanției se vor face în totalitate pe cheltuiala companiei noastre atât timp cât la fața locului se va constata că defectiunea echipamentului provine de la un viciu de instalare.

 • Prelungirea Garanției: Perioada de garanție a serviciului se va prelungi cu durata de timp scursă de la momentul sesizării defectiunii până la momentul remedierii ei, dacă această defectiune afectează utilizarea echipamentului.

Acoperim

Desfășurăm majoritatea activităților noastre în București și Ilfov. Totuși, devotamentul și pasiunea noastră pentru excelență nu se limitează la aceste zone. Dacă proiectul tău ne cheamă, suntem gata și dornici să venim oriunde în România pentru a răspunde așteptărilor tale.

Dacă ești în căutarea unei soluții personalizate pentru nevoile tale, nu ezita: echipa noastră de experți este pregătită să te ajute!
Shopping Cart
Scroll to Top

Contact Rapid