Distribuitor și integrator de echipamente electrice și automatizare

Logo Panou Comanda

Asistență tehnică

0770.903.945 | tehnic@panoucomanda.ro

Vânzări | Comenzi | Proiecte | Oferte

0775.122.660 | vanzari@panoucomanda.ro

SMART HOME

servicii de proiectare, montaj, configurare și integrare SMART HOME | automatizare hardware și software | compatibilite asistenți virtuali.

Etapele integrarii unui sistem SMART HOME

soluții pentru rezidențial și comercial

Elaborare concept arhitectură
Smart Home

Dorim să facem locuința ta mai inteligentă și mai confortabilă, iar pentru asta, concepem un plan integrat și complet pentru a integra soluțiile smart home în locuința ta.

Este important să alegem dispozitive și tehnologii care să îmbunătățească calitatea vieții și să țină cont de infrastructura și capacitățile tehnologice disponibile în locuința ta.

Prezentarea Ofertei

Pentru a te ajuta să înțelegi mai bine beneficiile și oportunitățile pe care le oferim în domeniul Smart Home, iți prezentam detaliat a oferta noastră, acest pas este esențial pentru a te asigura că investiția într-un Smart Home este potrivită pentru nevoile tale.

Achiziționare Echipamente

Oferim acces la cele mai fiabile și performante echipamente inteligente care au fost anterior testate și validate de noi pentru a te asigura că beneficiezi de cea mai bună experiență.

Instalare și Automatizare

Echipa noastră de specialiști se ocupă de instalarea echipamentelor și programează automatizările inteligente în funcție de nevoile și preferințele tale, astfel, poți controla și monitoriza locuința ta inteligentă printr-o simplă apăsare de buton sau chiar prin comenzi vocale.

Mentenanță și Service

Suntem alături de tine și după instalare, oferind servicii complete de mentenanță și asistență tehnică.

Ne asigurăm că totul funcționează în parametri optimi și intervenim rapid pentru a rezolva orice problemă sau solicitare.

În era digitală de astăzi, casele noastre se transformă rapid în spații conectate și inteligente datorită soluțiilor și ecosistemelor Smart Home, acestea permit automatizarea și controlul la distanță al multor funcții din casă, îmbunătățind confortul, eficiența și securitatea.

Se referă la un standard deschis și unitar pentru case inteligente, care își propune să faciliteze interoperabilitatea dintre diferite dispozitive și platforme. Prin Matter, industria își propune să ofere o abordare mai unificată și mai sigură a Smart Home.

Dezvoltat de Apple, permite controlul și integrarea dispozitivelor inteligente, oferind un nivel înalt de securitate și integrare

Un asistent vocal dezvoltat de Amazon, Alexa poate controla diverse dispozitive și servicii, fiind în centrul ecosistemului Amazon Smart Home

Asistentul vocal de la Google care controlează și interacționează cu dispozitivele inteligente. Integrarea cu serviciile Google adaugă valoare ecosistemului

Tuya este o platformă și un brand cunoscut în domeniul soluțiilor pentru case inteligente, permite să controlezi o varietate de dispozitive inteligente de la diverși producători

sisteme de control și programare a luminilor.

controlul luminilor și aparatelor de la distanță

dispozitive pentru controlul și monitorizarea aparatelor electrice

echipamente de monitorizare și alarmare, inclusiv camere și senzori

dispozitive de control la distanță pentru diverse echipamente

echipamente de divertisment controlate digital

control și programare a sistemelor de încălzire

monitorizarea inundațiilor, temperaturii și calității aerului

sisteme pentru controlul și programarea jaluzelelor sau rulourilor

control și monitorizare a încălzirii, ventilației și aerului condiționat

îngrijirea inteligentă și supravegherea animalelor de companie

roboți inteligenți pentru curățenie fără efort uman

Discount în funcție de volum: Oferim discount la valoarea montajului în funcție de volumul lucrării.
 • Confirmarea Deplasării: Imediat după plasarea comenzii, vei fi contactat pentru a confirma deplasarea echipei noastre.

 • Dreptul de Refuz: În cazul în care există suspiciuni, situații neclare sau lipsa unor informații precise, ne rezervăm dreptul de a refuza deplasarea.

 • Programarea Deplasării: Programarea deplasării se va realiza în funcție de disponibilitatea echipei noastre de montaj.

 • Taxa Suplimentară: Pentru deplasările în județul Ilfov care sunt la o distanță mai mare de 40 km, se va percepe o taxă suplimentară.

 • Achitarea Produselor: Este necesar să achiți produsele în avans pentru a beneficia de serviciul de montaj.

 • Facturare Separată: Serviciile de montaj vor fi facturate separat de produsele achiziționate.

 • Echipamente cu Control la Distanță: În cazul echipamentelor cu control de la distanță prin Internet, proprietarul trebuie să-și asume funcționarea corectă a acestuia.

 • Optiuni de Montaj Suplimentare: Alegerea unor opțiuni de montaj care nu se regăsesc incluse în montajul standard trebuie anunțate la momentul programării pentru ca echipa tehnică să fie pregătită cu toate materialele necesare.

 • Ora de Programare: Ora stabilită pentru programare este orientativă. Deși echipa va ajunge de cele mai multe ori la ora programată, pot apărea întârzieri cauzate de dificultăți la lucrările anterioare sau trafic. Dacă echipa va ajunge mai devreme, va aștepta până la ora programată, dacă situația o impune.

 • Costuri Suplimentare: La momentul sosirii echipei tehnice, înainte de demararea lucrărilor, șeful de echipa va prezenta eventualele costuri suplimentare. Beneficiarul va trebui să le accepte pentru ca instalarea să aibă loc.

 • Decizia Șefului de Echipă: Șeful echipei care realizează instalarea este singura persoană care decide dacă instalarea unităților la locul ales de beneficiar se poate realiza în condiții de siguranță.

 • Condiții Tehnice de Exploatare: Instalarea unor echipamente, alese de către beneficiar fără a respecta condițiile tehnice de exploatare și specificațiile producătorilor, nu reprezintă sub nicio formă garantarea eficienței și funcționalității acelor echipamente în împrejurările respective.

Garanție Montaj:

 • Durata Garanției: Garanția pentru montaj este de 1 (un) an.

 • Certificatul de Garanție: Pentru orice solicitare de intervenție în perioada garanției produsului este nevoie să prezinti echipei tehnice certificatul de garanție al produsului. În situația în care nu există în locație certificatul de garanție, intervenția se va reprograma ori serviciile vor fi prestate contra cost.

 • Reparații în Garanție: Reparațiile în perioada garanției se vor face în totalitate pe cheltuiala companiei noastre atât timp cât la fața locului se va constata că defectiunea echipamentului provine de la un viciu de instalare.

 • Prelungirea Garanției: Perioada de garanție a serviciului se va prelungi cu durata de timp scursă de la momentul sesizării defectiunii până la momentul remedierii ei, dacă această defectiune afectează utilizarea echipamentului.

Acoperim

Desfășurăm majoritatea activităților noastre în București și Ilfov. Totuși, devotamentul și pasiunea noastră pentru excelență nu se limitează la aceste zone. Dacă proiectul tău ne cheamă, suntem gata și dornici să venim oriunde în România pentru a răspunde așteptărilor tale.

Shopping Cart
Scroll to Top
Formular Contact Rapid