Distribuitor și integrator de echipamente electrice și automatizare

Logo Panou Comanda

Asistență tehnică

0770.903.945 | tehnic@panoucomanda.ro

Vânzări | Comenzi | Proiecte | Oferte

0775.122.660 | vanzari@panoucomanda.ro

Condiții De Returnarea Produselor

«Retragerea din contract» se refera la dreptul tău legal de a renunța la comanda plasată prin efectuarea unui retur de marfă.

Conform legii, persoanele fizice au dreptul de retur în anumite condiții, într-o perioadă de 14 zile de zile calendaristice de la data la care ai intrat în posesia comenzii, făra a fi nevoit să justifici decizia de retragere.

Pentru a beneficia de retur, produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

Asigură-te că produsul nu este protejat de parole setate de tine și că ai șters eventualele conturi pe care le-ai definit, astfel încât produsul să nu conțină nicio dată cu caracter personal și să poată fi adus la versiunea inițială de software.

De asemenea, returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsul trebuie să fie însoțit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Este important de menționat că dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

De asemenea, nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Dezinstalarea sistemelor de operare sau a altor programe existente la livrare, licențele OEM activate sau dezinstalarea sistemelor de operare sau a altor programe existente la livrare pot duce la neacceptarea returului.

De asemenea, este important de menționat că dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat, după verificarea pachetului de către curier, preluarea va fi refuzată.

Pentru mai multe informații despre condițiile ca returul să fie acceptat, cât și procedura, vă rugăm să accesați articolul 7 din termenii și condițiile noastre.

Formular return produs

Dorim să te atenționăm că returnarea produselor către CAPINA S.R.L. neînsoțite de informațiile de mai jos completate corect și, ori necompletarea tuturor informațiilor solicitate, poate atrage după sine întârzieri în timpul de procesare a returului, respectiv de rambursare a contravalorii produselor.

    Shopping Cart
    Scroll to Top
    Formular Contact Rapid